Нові водогони у полтавських селах

Швейцарсько-Український проект “Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO планує реалізувати кілька інвестиційних проектів у полтавських селах – будівництво водогонів. У ході спільного засідання регіональної кординаційної ради та регіонального наглядового комітету швейцарсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO було розглянуто 10 проектів. Їх співфінансування проводитиметься за участю сільської громади, а також обласного, районного і сільського бюджетів та міжнародного проекту і матиме відсоткове співвідношення 40–20–40.
“Ми підтримали 10 проектів на будівництво водогонів на Полтавщині, які були подані від районів. Проекти надішлють до центрального офісу DESPRO. Пропонуємо включити їх до всеукраїнської програми, що фінансуватиметься швейцарсько-українським проектом”, – зазначив перший заступник голови обласної ради Володимир Марченко.
Скільки проектів буде профінансовано, вирішуватимуть в центральному офісі DESPRO. Проектні пропозиції подали територіальні громади з Решетилівського, Кобеляцького, Гребінківського, Лохвицького, Кременчуцького, Полтавського, Чорнухинського районів.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.