Військові навчання юних аграріїв

У  рамках поглибленого вивчення предмета “Захист Вітчизни” учні Гадяцького вищого професійного аграрного училища пройшли практичні заняття  з військових предметів у Полтаві. Організаторами занять виступили викладачі училища, а також військовослужбовці Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації Державного університету телекомунікацій та 179-го об’єднаного навчально-тренувального центру військ зв’язку Збройних сил України, йдеться у повідомленні регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.
Практичні заняття для учнів провели офіцери-викладачі та курсанти військових навчальних установ. Зокрема керівником був начальник коледжу Кирило Злобін. Військовослужбовці провели показові заняття з вогневої підготовки. Кожен юнак виконав розбір та збір автомата АК-74 та навчився готувати до бою ручну гранату.
Також вихованці аграрного училища відвідали навчальні класи та музей військ зв’язку ЗСУ,  в парку бойових машин оглянули зразки озброєння і техніки вітчизняного війська, а також поспілкувалися із курсантами коледжу, які, в свою чергу, розповіли про особливості солдатських буднів.
Підполковник Кирило Злобін розповів, що військовики завчасно готувалися до занять: обладнали навчальні місця, підготували матеріально-технічну базу та відеоматеріали на військово-патріотичну тематику.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.