Європейські перспективи

Майже усі комунальні підприємства Кременчука, які надають мешканцям міста послуги з водо-, енерго- та теплопостачання, є застарілими й потребують модернізації. Шукати необхідні для цього кошти у місті вирішили у Європейському інвестиційному банку, подавши туди відповідні проекти. Нещодавно до міста завітали представники цієї фінансової установи, щоб детальніше обговорити шляхи ймовірної співпраці.
Під час зустрічі у міськвиконкомі представник Європейського інвестиційного банку Лілія Чернявська наголосила, що шлях, обраний Кременчуком щодо застосування енергозберігаючих технологій в усіх сферах життєдіяльності, є правильним. А ще назвала Кременчук єдиним містом в Україні, яке підготувало проекти модернізації усіх галузей комунального господарства. Тож перед містом відкривається реальна перспектива, отримавши необхідні кредити, втілити ці проекти в життя.
За словами гостей, усього в Україні цей банк готовий реалізувати проектів на 3 мільярди євро, а Кременчук може отримати дуже солідну суму. Тож у ході зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.