Автівки для медиків і пацієнтів

Автопарк медичних закладів Кременчука поповнився відразу чотирма автомобілями  DAEWOO MATIZ, придбаними за кошти місцевого бюджету. Їхня загальна вартість сягає 330 тисяч гривень. Цей санітарний автотранспорт дасть можливість сімейним лікарям і педіатрам підвищити мобільність та оперативність під час надання невідкладної допомоги пацієнтам на дому, тобто наблизити первинну медичну ланку до людей.
Як поінформував керівник міського управління охорони здоров’я Максим Середа, автівки отримали центри первинної медико-санітарної допомоги №№1, 2, 3 і дитяча  лікарня. Застосовуватимуть їх для доставки медичних сестер із апаратами ЕКГ для досліджень вдома лежачих хворих; доставки біоматеріалу при взятті лабораторних аналізів у важкохворих пацієнтів удома; обслуговування онкологічних хворих на дому; транспортування лікарів вузьких спеціальностей для огляду важкохворих на дому.
Міська влада і надалі працюватиме над укомплектуванням автопарку лікарняних закладів міста, щоб полегшити роботу медиків та покращити якість, оперативність їхньої роботи.

Підготувала Віра ІЛЬКОВА/“ЗП”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.