Податківці вітали ветеранів, звітували про роботу

День вшанування пенсіонерів та ветеранів органів державної податкової служби відбувся в головному управлінні ДФС у Полтавській області. Виконуючий обов’язки начальника управління Василь Храмов подякував ветеранам та пенсіонерам-податківцям за сумлінну працю, підкресливши, що результатом їхньої відданості обраній справі став спадок досвіду та знань, який вони передали своїм наступникам.
Логічним продовженням заходу стала звітно-виборна конференція обласного осередку Всеукраїнської громадської організації “Асоціація ветеранів ДПС України”.
Було заслухано звіти Ради обласної організації ВГО “Асоціація ветеранів ДПС України”, обрано нову Раду та її керівництво, визначено головні напрямки роботи місцевого осередку, а також обрано делегатів на звітно-виборну конференцію ВГО “Асоціація ветеранів ДПС України”. За результатами голосування новим головою обласної організації ВГО “Асоціація ветеранів ДПС України” обрано фахівця із багаторічним досвідом роботи в податкових органах Полтавщини – Анатолія Бакуна.

Головне управління ДФС
у Полтавській області

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.