Польський досвід для полтавських студентів

У ПолтавІ пройшли тренінги на тему «Лідерство в сучасній Україні», організовані для членів молодіжних парламентів, молодіжних рад і студентських організацій Полтавської, Харківської та Дніпропетровської областей.
Навчання відбулося в рамках реалізації проекту «Молодіжна стратегія розвитку областей Центрально-Східної України» завдяки сприянню Фундації Менеджерських Ініціатив (Люблін, Польща) та Полтавської обласної ради.
Голова правління фундації Павел Прокоп, експерти і тренери проекту Олена Прусіновська, Роберт Гостовський та Ігор Хмелевський навчали молодь менеджерським та лідерським навичкам, вмінню бути активними й активізувати інших, діагностувати власні здібності. Учасники тренінгів написали сценарії (прогнози) свого суспільного і професійного майбутнього, планів подальшої діяльності молодіжних організацій.
Як запевнив Павел Прокоп, автори десяти найкращих інноваційних концепцій будуть зараховані до участі у черговій навчальній поїздці до Польщі.
***
На продовження проведеного польськими фахівцями навчання відбулася тематична дискусія, в ході якої було розглянуто Молодіжну стратегію розвитку регіону. Модератором заходу виступила керуюча справами виконавчого апарату обласної ради Ірина Дудка.
Колективне напрацювання полтавських студентів, учасників польського тренінгу, як бачення перспектив подальшого життя області представив студент Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, керівник обласної молодіжної організації «Студентська Свобода» Ігор Щербина. В обговоренні взяли участь представники вищих навчальних закладів обласного центру. Юнаки і дівчата внесли до стратегії пропозиції, які, на їхню думку, допоможуть економічному та культурному розвитку Полтавщини.

Прес-служба обласної ради 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.