Коли будинок зведено і сад вирощено

Працівники літературно-меморіального музею В.Г. Короленка організували для людей поважного віку цікаве свято з музикою і піснею. У його проведенні взяли участь члени міського клубу “Книголюби”, що діє на базі Центральної бібліотеки Полтави. Їхній внесок у дійство, відповідно, був літературний. Валентина Поліщук, зокрема, виразно читала вірші ірландського поета Томаса Мура.
Юні музиканти, які вчаться в музичних школах обласного центру, подарували старшому поколінню красиві мелодії – грали на різних інструментах.
Активні пенсіонери теж охоче демонстрували свої таланти: вокалістка Єлизавета Кудрявцева співала ліричні пісні під акомпанемент піаністки Лариси Філіпської. Іван Труш, який має неповторний голос, виконував народні пісні та романси.
Ведуча заходу влучно зазначила, що для людей, які зібралися в залі, настав у житті час спокою і радості: будинки уже збудовані, дерева посаджені, діти стали дорослими, підросли онуки… Тепер можна згадати й про свої уподобання, змістовно поспілкуватися і з користю провести дозвілля на заслуженому відпочинку, долучившись до мистецтва.

Наталія ЖОВНІР
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.