Домашня поразка

У Комсомольську “Гірник-Спорт” у рамках 13-го туру приймав тернопільську “Ниву”. Підопічні Жабченка після двох “сухих” перемог до звітного протистояння готувалися у хорошому настрої, який певною мірою затьмарювала відсутність у стартовому складі кращого бомбардира команди Кірієнка. Він отримав травму в попередньому матчі. У гостей через дискваліфікацію не брали участь у зустрічі два провідних гравці.
Перший небезпечний момент трапився на 15-й хвилині. Дячук небезпечно пробив майже з лінії штрафного майданчика, воротар тернопільців зреагував. Згодом Андрієвський зі стандарту намагався влучити у ціль – мимо. На 21-й хвилині гравці “Ниви” несподівано забили гол. Після навісу з кутового Дурай головою відправив “шкіряного” у сітку – 0:1. Розгнівані таким перебігом подій господарі помчали відігруватися. Але неконтрольовані емоції зіграли злий жарт. Герасимець, намагаючись отримати м’яч, врізався у голкіпера противника – перша жовта картка. Не згодний з таким рішенням, він почав перемовини з арбітром. Наслідок – другий “гірчичник” і вилучення з поля. Ось так команда Жабченка, поступаючись у рахунку, вже з 25-ї хвилини опинилася у чисельній меншості. Завдання перемогти значно ускладнилося. Проте комсомольчани старалися. Наприкінці тайму момент був у Александрова. Після хорошої передачі від Королькова він пробив, голкіпер “Ниви” ледве перевів м’яч на кутовий.
Після перерви гості намагалися не давати шансів господарям зрівняти рахунок. Більше того – вони могли ще й закріпити свій успіх. Підвела неточність у завершальній стадії атак. У наших земляків активно діяв Приходной, який вийшов на заміну. Він тричі мав можливості нарешті таки зрівняти рахунок, проте фортуна була не на боці команди “Гірник-Спорт”. Останній шанс у команди Жабченка трапився вже в додатковий час. Рефері призначив небезпечний штрафний удар у бік воріт тернопольців. Виконав його Андрієвський – знову на висоті воротар гостей. Фінальний свисток зафіксував поразку комсомольчан.
Кольори нашої команди захищали: Ситников, Герасимець, Чеботаєв, Александров (Приходной, 62), Дячук (Лозовий, 54), Клімаков (Костюченко, 85), Андрієвський, Моісеєнко, Корольков, Голядинець, Нелін (Новиков, 81).

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.