“Чекаємо додому живими й здоровими”

Зведений загін міліціонерів Полтавщини вирушив у зону АТО, щоб допомогти повернути мир і правопорядок у неспокійних східних регіонах України.
160 патріотів-добровольців проводжали начальник УМВС України в Полтавській області Іван Корсун, колеги, родичі, друзі та звичайні полтавці, яким не байдужа доля нашої країни. Більшість міліціонерів їдуть на Схід вперше. Але є й такі, хто змінює своїх колег у зоні АТО втретє.
– Ми чекаємо на ваше повернення у повному складі живими та здоровими, – звернувся до бійців зведеного загону Іван Корсун. – Упевнений, що ви з честю виконаєте службовий обов’язок. Ми ж докладемо всіх зусиль задля того, щоб забезпечити належні умови вашого перебування у бойовому відрядженні.
Начальник управління кадрового забезпечення УМВС Полтавщини Сергій Гаврик зачитав перед строєм і всіма присутніми подяку від Артемівської міської ради Донецької області особовому складу батальйону міліції особливого призначення “Полтава” (нині – “Полтавщина”) за сумлінне виконання службових обов’язків із забезпечення охорони громадського порядку під час проведення антитерористичної операції в Донецькій області.
Людей, які бажають допомагати нашим бійцям, з кожним днем стає все більше. З напутнім словом до бійців звернулися і місцеві підприємці, які допомагають з першого дня перебування правоохоронців нашого краю на Сході, й освітяни, які нещодавно зібрали немалі кошти на потреби правоохоронців у зоні АТО, й учасники народного хору “Калина” Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка. Висловити своє захоплення героями та побажати їм перемог і здоров’я прийшли школярі. Учні Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 імені І.П. Котляревського подарували бійцям свої творчі роботи, що слугуватимуть на передовій добрими оберегами.
Останні дружні рукостискання, теплі обійми й поцілунки коханих і дітей, щирі батьківські настанови… Спливає коротка мить прощання – і зведений загін вирушив на буремний Схід України. Нехай обминають ворожі кулі, нехай Господь боронить їх від усього лихого. Полтавщина чекає синів додому.

Юлія ЛЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.