Тепло дитячих оберегів

Поточний навчальний рік для кременчуцьких школярів особливий. Вони не тільки переймаються навчанням, а й думають над тим, як краще допомогти нашим бійцям здобути перемогу, вигнати агресорів і терористів із окупованих районів Донбасу. “Зоря Полтавщини” уже повідомляла про учнів 3-А класу школи № 19, котрі, відмовившись від квіткових букетів до Дня знань, зекономили 2800 гривень, які й передали на потреби воїнів у зоні АТО.
Нещодавно кілька молодших класів цієї школи влаштували благодійний концерт, головним гостем на ньому був батько одного з учнів, який щойно повернувся на перепочинок із буремного Сходу. Саме йому й вручила малеча 2270 гривень, зібраних під час концерту.
Подібні акції у Кременчуці та районі не поодинокі. Школярі 3-х та 10-х класів школи № 10 передали волонтерам кілька ящиків з гуманітарною допомогою. Консерви, крупи, теплі речі, мед, безліч вітальних листівок-оберегів передали діти військовим із спільним побажанням – повернутися додому, де їх чекають і люблять, здоровими.
Такі дитячі обереги, листівки-побажання, за словами багатьох учасників АТО, зігрівають і додають душевних сил нашим воїнам на буремному Сході.
Учні школи № 24 провели благодійний ярмарок, на якому продавали фрукти, випічку та солодощі. Вторгували 1325 гривень, які передали волонтерам, щоб вони придбали та передали військовим найнеобхідніше.
Третьокласники Ялинцівського НВК Кременчуцького району, дізнавшись, що батько їхньої однокласниці пішов воювати, разом із дорослими почали збір коштів для придбання йому військової каски. Задля цього також влаштували у школі благодійний ярмарок і закликали усіх приєднатися до акції. Спільними зусиллями назбирали 2,5 тисячі гривень.
Діти не залишаються осторонь біди, яку принесли в нашу країну агресори. Вони щиро прагнуть, щоб війна швидше закінчилася, щоб над Україною знову було мирне небо.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.