Суперникам не залишили шансів

У Комсомольську “Гірник-Спорт” у рамках 11-го туру зіграв матч із ФК “Суми”. Підопічні Жабченка до звітного протистояння не перемагали вже більше місяця. Мотивація господарів мала зашкалювати. Так воно і сталося. Хоча суперник і виграв свої три попередні зустрічі, але цього разу капітулював. У складі наших земляків через пошкодження та дискваліфікацію були відсутні Лугачов та Нелін.
“Гірники” розпочали матч активно й одразу притисли суперника до своїх воріт. На 21-й хвилині Андрієвський у межах воротарського майданчика головою пробивав у порожні ворота, але захисник встиг вибити м’яч майже з лінії воріт. Повторний удар зробив Корольков, проте влучив у воротаря. Гості одразу гостро відповіли. Наприкінці тайму, віддаючи пас назад, помилився оборонець “Сум”. М’яч перехопив Кірієнко, обіграв суперника і впав у карному майданчику. Суперечливий момент – арбітр пенальті не призначив. Одразу “синьо-білі” гостро розіграли стандарт, виручив наш воротар.
Основні події розгорнулися у другому таймі. Спочатку Андрієвський, маючи хороший шанс, не влучив по м’ячу. Потужно пробивав Моісеєнко – на місці голкіпер. На 56-й хвилині Лозовий увірвався із флангу в карний майданчик і майстерно поклав “шкіряного” у дальній кут – 1:0. “Суми” грали переважно на контратаках. Далі Кірієнко втратив кілька нагод покращити свої бомбардирські якості. А от Герасимець на 83-й хвилині після чергової комбінації господарів робить рахунок 2:0. Перед фінальним свистком Андрієвський зі штрафного забиває гол-красень у ближній верхній кут воріт – 3:0.
Кольори нашої команди захищали: Ситников, Чмеленко, Чеботаєв, Дячук (Приходной, 78), Лозовий (Костюченко, 60), Андрієвський, Моісеєнко, Кірієнко, Корольков (Александров, 88), Новиков (Герасимець, 69), Голядинець.
Наступний матч наші земляки зіграють у суботу, 11 жовтня, у Кривому Розі з місцевим “Гірником”.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.