Ювілей дослідної станції

Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів із відзначення 130-ї річниці від дня заснування Полтавської державної сільськогосподарської дослідної станції імені М. І. Вавилова Інституту свинарства і АПВ Полтавської області. “Це – визначна дата, адже ця установа внесла значний вклад у розвиток агрономії як науки не лише в Україні, а й у світі,” – наголосив директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Фролов.
На засіданні було вирішено низку питань щодо плану організації святкування 130-ї річниці, зокрема дату, місце та формат проведення. Представники організаційного комітету визначили, що святкові заходи відбудуться у день заснування Полтавської державної сільськогосподарської дослідної станції імені М. І. Вавилова – 28 жовтня. Урочистості пройдуть у Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського та Інституті свинарства і АПВ Полтавської області.
“Добре було б підготувати науковий збірник тез і статей науковців, який і буде присвячений 130-річчю дослідної станції імені М. І. Вавилова”, – наголосив проректор Полтавської державної аграрної академії Микола Опара. Директор Полтавської універсальної бібліотеки імені І. П. Котляревського Тетяна Зеленська внесла пропозиції щодо організації виставки наукових праць Полтавської державної сільськогосподарської дослідної станції імені М. І. Вавилова у відділі документів із природничих та аграрних наук, а також її віртуальної виставки.

Галина БАБЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.