Василь Сачко: “Розглядаємо варіант попадання до Єврокубка”

Головний тренер ФК “Ворскла” Василь Сачко дав експрес-інтерв’ю тележурналістам. Офіційний сайт “Ворскли” пропонує текстову версію інтерв’ю наставника “біло-зелених”.
Про збори в Словенії
“Позитивні враження від зборів. Працювали над тактикою, над реалізацією моментів, працювали з м’ячем, над фізичним станом команди. Провели ряд спарингів. Роботою хлопців задоволені, атмосфера в команді здорова, всі рвуться в бій, ми майже в оптимальній формі”.
Про Матвєєва і Казакова
“У цих хлопців діючі контракти. Ми та їхні агенти підшукуємо команди для них. Насамперед для того, щоб у них була ігрова практика. У Матвєєва і Казакова було достатньо часу, щоб виявити себе”.
Про легіонерів
“Краще віддавати перевагу українцеві. Якщо іноземець рівнем вище – то його можна брати. Нині через події в країні не всі іноземці хочуть їхати до нас. Ми запросили футболістів, у яких не тільки гарні ігрові, а й людські якості. Вони легко адаптувалися в колективі. Їх добре прийняли. Ми розраховуємо на всіх новачків. Можливо, ще хтось з’явиться. Можливо, навіть до гри з “Динамо”. Що стосується наших легіонерів, то в нас іноземці – майже українці. Усі вони – патріоти, можна сказати, грають за честь клубу, хлопці все бачать зсередини і самі все розуміють”.
Про завдання на чемпіонат
“Ворскла” у цьому чемпіонаті повинна виступити краще, ніж у попередньому. Варіант потрапляння до Єврокубка розглядаємо. Ми повинні показати всім, що можемо піднятися на щабель вище”.
Про чутки щодо виходу гравців із “Ворскли”
“Нікого ми не умовляли залишитися. Хлопців все влаштовує. У “Ворсклі” сприятливі умови для роботи. У нас гарний тренерський колектив. Найголовніше – є взаєморозуміння”.
Про старт чемпіонату
“Я не робитиму гучних заяв. Але ми будемо дуже старатися. “Динамо” й “Шахтареві” буде нелегко, ми добре підготовлені. Оцінюємо все реально, будемо грати, боротися, брати очки”.
Про Яховича
“Ми шукали такого нападаючого довго. Він забивав важливі м’ячі. На жаль, ми його не змогли переконати, він виїхав. Але життя продовжується. Не буде Яховича, будуть інші гравці”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.