Зіграно товариські матчі

У  рамках підготовки до нового чемпіонату в своєрідному полтавському дербі на стадіоні “Ворскла” імені Олексія Бутовського в товариському поєдинку зійшлися земляки – представник вищого дивізіону вітчизняного футболу “Ворскла” і першолігова ФК “Полтава”. Цікава гра завершилася з рахунком 3:1 на користь більш досвідченого клубу. Перший тайм підопічні Василя Сачка виграли завдяки голу Олега Міщенка, а після перерви “ворскляни” довели рахунок до розгромного – дублем відзначився Санжар Турсунов. Гол престижу “городяни” забили наприкінці матчу, його автором став Вадим Семчук.
Наступний контрольний матч “ворскляни” провели у Полтаві проти першолігової “Олександрії”. Зустріч закінчилася внічию – 1:1.
Під час проходження тренувального збору в Словенії “Ворскла” зіграє три контрольні матчі. Перший із них “біло-зелені” виграли у місцевого футбольного клубу “Цельє” з рахунком 2:0. М’ячі забили Андрій Ткачук і Ахмед Янузі.
Завтра, 12 липня, “ворсклян” чекає зустріч із хорватським футбольним клубом “Загреб”.
В іншому товариському матчі ФК “Полтава” здобув вольову перемогу над бронзовим призером чемпіонату України – харківським “Металістом” (2:1). Харків’яни зіграли два тайми різними експериментальними складами. “Металіст” відкрив рахунок першим, але полтавці зуміли швидко зрівняти його і потім ще раз засмутити двох досвідчених воротарів – Дишленковича та Шуста. У полтавців відзначились Владислав Насибулін і Вадим Фомич.

Анна ДОРОШЕНКО

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.