У Лубнах викрили перевертня в міліцейських погонах

Правоохоронці Полтавщини отримали інформацію, що один із працівників міліції Лубенського району причетний до наркоторгівлі. Співробітники інспекції з особового складу УМВС України в Полтавській області, оперативники УСБУ в Полтавській області та працівники обласної прокуратури провели комплекс оперативних заходів, у ході яких вдалося викрити та затримати перевертня в погонах. Ним виявився 23-річний оперуповноважений Лубенського міськвідділу міліції. За інформацією начальника відділу прокуратури області Валерія Колоса, лейтенант міліції заради власного збагачення збував канабіс. Під час досудового розслідування також встановлені факти незаконного перевезення міліціонером у власному автомобілі рослинної речовини, схожої на канабіс.
Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 ККУ (незаконне перевезення та збут наркотиків ) та ч. 2 ст. 364 ККУ (зловживання службовим становищем). Затриманому загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Водночас керівництво УМВС Полтавщини призначило комплексне службове розслідування, за результатами якого будуть вжиті заходи реагування, повідомляють у ВЗГ УМВС України в Полтавській області.
“Розповсюдження наркотиків – тяжкий злочин. А вчинення подібного правоохоронцем – ще тяжче. І тут не може бути й мови про захист честі мундира. Ми докладемо максимум зусиль, щоб очистити ряди міліції від бруду. І, якщо у когось є конкретні факти про подібні вчинки в інших районах, ми просимо надати таку інформацію”, – прокоментував керівник обласної міліції Іван Корсун.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.