Володимир Дорош: “Напружено працюватимемо й обов’язково станемо чемпіонами”

Нещодавно завершився черговий чемпіонат України з волейболу в Суперлізі серед чоловіків. Як уже повідомляла “Зоря Полтавщини”, лубенський “Фаворит” втретє поспіль здобув бронзові нагороди, хоча підопічні Руслана Рубана до останнього моменту вели боротьбу за чемпіонство. Підсумки сезону прокоментував президент СК “Фаворит” Володимир Дорош.

– Не скажу, що для мене “бронза” – це особиста трагедія, але дуже важко пережив те, що команда стала лише третьою в чемпіонаті. Ми закінчили на першому місці регулярний чемпіонат, лідирували після першого фінального туру змагань. Але фінішували, на жаль, третіми. Як віце-президент Федерації волейболу України, як людина, котра майже дев’ять років тримає професійний клуб, хочу зауважити: не можна, щоб команда (харківський “Локомотив”. – Авт.), яка брала участь у чемпіонаті Росії, у чемпіонаті України грала б відразу з першого місця. Взагалі, якби нараховувалися бонусні очки, то ми б уже після першого туру були достроковими чемпіонами. Не хочу нікого звинувачувати в такому підсумку чемпіонату. Передусім винен я, як президент клубу, його власник. Значить, десь не допрацював. 31 травня вперше в Лубнах пройде Конгрес федерації волейболу України, на якому також підіб’ємо підсумки минулого сезону, розробимо план підготовки до нового чемпіонату.
– Яким бачите майбутнє “Фаворита”?
– Ми повинні зберегти клуб – команду високих спортивних досягнень, яка три роки поспіль виборює бронзові нагороди і має широке коло уболівальників. До речі, я їм безмежно вдячний за палку підтримку “Фаворита” як на домашніх, так і на виїзних матчах. Без поразок не буває перемог. Ми тепер знаємо, що нам вкрай потрібен потужний рівноцінний другий склад, щоб він завжди міг підсилити гру. Далі будемо напружено працювати і, переконаний, обов’язково станемо чемпіонами!

Володимир СМЕТАННІКОВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.