Перемоги сільських спортсменів

Першість обласної організації ВФСТ “Колос” із шахів, шашок, настільного тенісу та волейболу відбулася у Миргороді. 14 команд шахістів, шашкістів та тенісистів змагалися у ЗОШ №1 імені Панаса Мирного. Господарі турніру, миргородські спортсмени, здобули загальнокомандну перемогу в шашках, а ромоданівець Микола Микитенко став чемпіоном у особистому заліку із цього виду спорту. В жіночій першості з шашок 1–2 місця розділили Наталія Янчик із Ромодана та неодноразова чемпіонка області Антоніна Подробаха із Решетилівського району.
Шахісти з Полтавського району вибороли першість у загальнокомандному заліку, випередивши представників Решетилівського та Миргородського районів. У особистому заліку переміг Олексій Соловчук із Полтавського району, а серед жінок – Світлана Малемоненко (Решетилівський район).
Волейбольну першість серед жінок розіграли 6 команд, розподілених на 2 підгрупи. У першій – представниці Полтавського, Миргородського та Гадяцького районів, у другій – волейболістки із Кременчуцького, Семенівського та Решетилівського районів змагалися на базі санаторію ім. Гоголя. Жіноча збірна Полтавського району обіграла обох суперниць із рахунком 2:0, забезпечивши собі таким чином місце у фіналі, де їх чекала зустріч зі збірною Кременчуцького району. Чемпіонський титул вибороли волейболістки Полтавського району.
У загальнокомандному заліку із настільного тенісу перше місце – за майстрами малої ракетки Козельщинського району. Чемпіонство в особистій першості здобули Володимир Деркач із Миргородського району та представниця Полтавського району Аліна Шкарбан.

Олег КРИХТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.