“Хто здоровий, той сміється, все в житті йому вдається…”

Останнім часом у суспільстві відбувається активізація молодіжного руху за здоровий спосіб життя. Юнацтво ставить перед собою завдання – підвищення рівня інформованості з питань профілактики шкідливих звичок. Тож уже вкотре обласний центр естетичного виховання учнівської молоді обласної ради проводить щорічний фестиваль-конкурс “Молодь обирає здоров’я”. Мета заходу – пропаганда здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі.
Цікавою та насиченою була програма фестивалю. Окрім яскравих музично-спортивних номерів, проводилися конкурси на кращі плакат та фото, що популяризують переваги здорового способу життя. Виступи учасників мистецького дійства були позитивно зорієнтованими.
Цього року про свою участь у фестивалі заявили 22 команди загальноосвітніх та позанавчальних закладів області. Юлія Зірка, завідуюча відділом організаційно-масової роботи обласного центру естетичного виховання учнівської молоді, зазначила, що порівняно з минулим роком кількість учасників зменшилася, але вони показали вищий рівень підготовки.
Перемогу за пропаганду здорового способу життя виборола команда Великокринківської ЗОШ Глобинського району, яка вперше взяла участь у такому заході. Друге місце посіли представники Полтавської ЗОШ №38. А третє розділили команди Пирятинського районного будинку юнацтва і творчості та Оріхівської ЗОШ Лубенського району. Переможці VI обласного конкурсу “Молодь обирає здоров’я” представлятимуть спортивну Полтавщину на VII Всеукраїнському фестивалі, що відбудеться у Києві на початку осені.

Оксана БІЛЕНЬКА
Студентка ПНПУ ім. В.Г.Короленка

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.