Телефони довіри УСБУ

Шановні полтавці! В управлінні СБУ в Полтавській області продовжують діяти телефони довіри: (0532) 56-28-26 або 51-18-38.
У разі виявлення предмета, схожого на вибуховий пристрій, у першу чергу необхідно здійснити таке: негайно повідомити за вказаними номерами або 102 про виявлення характерних ознак вибухового пристрою, місце його розташування, час виявлення та особу, що виявила; обмежити доступ сторонніх осіб до місця розташування можливого вибухового пристрою; суворо забороняється при виявленні підозрілого предмета самостійно проводити з ним будь-які дії.
Також просимо повідомляти в разі виявлення підозрілих осіб, які: проявляють агресивну поведінку; мають в наявності зброю та спецзасоби (кийки, щити, балаклави, шоломи тощо); намагаються здійснити провокації та закликають до силового протистояння; розповсюджують агітаційну продукцію антиконституційного характеру; намагаються проникнути до адміністративних чи громадських будівель.
Управління Служби безпеки України в Полтавській області висловлює подяку всім мешканцям області за активну громадську позицію, пов’язану з виявленням фактів або ознак протиправної діяльності проти основних засад національної державності України, адже лише спільними зусиллями ми зможемо забезпечити мир та спокій на Полтавщині.
Прес-група УСБУ в Полтавській області.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.