Спорт для всіх

Голова обласної ради Петро Ворона зустрівся з керівниками спортивних організацій області й обговорив проблеми галузі, шляхи їх вирішення і вектори співпраці та сприяння місцевої влади спортивній громаді регіону.
– Ми зініціювали цей захід, бо хочемо сформувати нову ефективну систему співпраці представників галузі фізичної культури і спорту з керівництвом краю. Невирішеними в нашій сфері понині залишається багато питань, зокрема ефективне використання фізкультурно-спортивних споруд, підготовка та участь спортсменів у змаганнях, своєчасне фінансування, – зазначив голова Полтавської обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” агропромислового комплексу України Анатолій Головань.
Присутні звернулися до очільника обласної ради з проханнями посприяти розробці й реалізації чіткої програми погашення заборгованостей у обговорюваній сфері, включення до плану соціально-економічного розвитку регіону відповідного тематичного пункту з метою створення на Полтавщині належних соціально-побутових умов і перспектив для підвищення спортивних результатів провідних атлетів, формування обласного благодійного фонду підтримки талановитих спортсменів із обов’язковою адресною допомогою. Одним із пріоритетних напрямків залишається забезпечення доступу всіх охочих до занять на спортивних спорудах, майданчиках різних форм власності шляхом укладання угод на взаємовигідних умовах, а також залучення інвесторів для будівництва сучасної спортивної бази.
– З липня 2013 року фінансування спортивної галузі було призупинено, нині ж нам почали повертати борги, – наголосив заступник начальника управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Михайло Гавор.
Петро Ворона пообіцяв створити умови максимального сприяння з боку владних структур спортивній сфері області, продовжити розпочату раніше співпрацю в цій галузі.

Анна ВАСЕЦЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.