Громадськість хоче допомагати, а не “розхитувати човен”

Чергове Народне віче, що збиралося минулої неділі у Полтаві, традиційно розпочалося з колективного виконання Державного гімну та молитви. Про перші підсумки своєї роботи розповіла координатор Громадської ради при Полтавській обласній раді Ніна Кузьменко. У складі цієї ради на громадських засадах працюють більш як півсотні представників громадських організацій області. З їх числа створені комісії, паралельні профільним депутатським комісіям обласної ради. Як зазначила доповідач, депутатами вже взято до уваги і зреалізовано 5 пропозицій комісій Громадської ради.
Перший заступник голови облдержадміністрації Олег Пругло повідомив про формування батальйону територіальної оборони – йому вже передано 54 одиниці бойової техніки. Наразі бійці проходять навчання.
З нагоди Дня матері жіноцтву було вручено квіти, а серед заключних слів пролунало побажання:
– Влада – це ми. Тому громадськість має допомагати владі, а не “розхитувати човен”. Шановні жінки, ваші сини вас люблять, поважають і слухають, тому навчайте їх любити Україну.
***
Попереднє віче було присвячене розгляду кандидатур для обрання народного керівника УМВС Полтавщини. Проходило воно занадто емоційно. На зібранні були присутні голова обласної ради Петро Ворона, уповноважений Євромайдану на проведення люстрації в Україні Єгор Соболєв. Вони наголошували, що потрібна не одна зустріч для того, щоб визначитися із кандидатами на відповідальні пости, потрібна наполеглива робота громадськості та влади.

Анна ВАСЕЦЬКА
Ольга Щеглова
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.