Домашня перемога

ФК “Полтава” вдома з рахунком 2:1 переміг київське “Динамо-2”. Наші футболісти за історію протистоянь ще жодного разу вдома не перегравали киян. І от цю статистику порушено. Рахунок відмінним ударом зі штрафного відкрив Лісовий. Полтавці атакували і надалі, але забили “динамівці”. Пропустивши м’яч у відповідь, підопічні Іллі Близнюка дещо занервували і втратили ініціативу. Долю матчу вирішив, до речі, вихованець київського “Динамо” Хобленко, який прекрасно вписався в полтавський колектив. Він на 66-й хвилині реалізував пенальті – 2:1.
На післяматчевій прес-конференції Ілля Близнюк зауважив, що результатом задоволений, а грою своєї команди – ні. Відтак треба ще багато працювати над технікою та злагодженістю дій.
Також стало відомо, що президент ФК “Полтава” Леонід Соболєв попередньо домовився із міським головою Олександром Мамаєм про будівництво в обласному центрі нового сучасного стадіону. Він буде суто футбольним і вміщуватиме 15000 глядачів.
Кольори ФК “Полтава” захищали: Кучинський, Чеботаєв (Притиковський, 77), Бутенін, Лісовий, Парамонов, Шевчук (Даудов, 55), Піднебенний (Турчанов, 41), Зеленевич, Зозуля, Шаврін (Хобленко, 64), Насібулін.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.