Військовий ліцей розпочинає набір

У грудні 2013 року в Полтаві створений військовий ліцей, в якому з 1 вересня 2014 року розпочнеться навчання першого набору ліцеїстів. Ліцей є державним загальноосвітнім навчальним закладом ІІ–ІІІ ступенів з військово-професійною спрямованістю, який надає встановлену Державним стандартом базову та повну загальну середню освіту, забезпечує поглиблену допрофесійну підготовку військового спрямування, можливість здобуття первинних військових знань, умінь і навичок, необхідних для подальшого вступу до вищих навчальних закладів. У своєму складі ліцей матиме 8, 9, 10 та 11 класи.
Випускники ліцею користуються пільгами при цільовому прийомі на навчання до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони та військових навчальних підрозділів ВНЗ України.
Право на вступ до ліцею мають юнаки – громадяни України, незалежно від місця проживання, випускники 7-х класів, яким на момент вступу виповнилося 13 років, та 9-х класів, відповідно, 15 років. Усі кандидати мають бути придатними за станом здоров’я до навчання у ліцеї.
Вступні випробування для випускників 7-х класів – з 2 по 15 червня, 9-х класів – з 23 червня по 5 липня 2014 року. Прийом здійснюється за результатами оцінювання загальноосвітнього рівня вступників та визначення їх придатності до навчання у ліцеї, що проводиться з таких предметів: математики (інтегроване вступне випробування з алгебри та геометрії) – письмово; української мови – диктант; іноземної мови – письмово. Бажаючі навчатися проходять медогляд, професійний психологічний відбір і оцінювання рівня фізпідготовки.
Для вступників окремих категорій передбачено ряд пільг.
Документи до приймальної комісії подаються вступником особисто або надсилаються поштою в період з 1 квітня по 15 травня 2014 року.
Адреса ліцею: 36009, м. Полтава, вул. Зіньківська, 44, телефони для довідок: (0532)536713, (0532)536159, ел.адреса: pvl 2013@ukr . net.

Адміністрація Полтавського військового ліцею.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.