Кошти для “Гетьмана Сагайдачного”

У Комсомольську відбулося засідання Громадської ради при міській раді, в якому взяв участь міський голова Сергій Супрун. Він поінформував присутніх про особливості політичної ситуації в країні та висловив свої пропозиції щодо матеріальної підтримки комсомольчанами Збройних сил України. Одна із них стосувалася флагманського корабля “Гетьман Сагайдачний”, з екіпажем якого громада Комсомольська упродовж багатьох років підтримує шефські зв’язки.
– Сьогодні, коли Україна переживає складні часи, коли під загрозу ставиться її суверенітет і територіальна цілісність, Збройні сили нашої держави потребують матеріальної допомоги та моральної підтримки, – наголосив Сергій Супрун. – Надійшло таке звернення і від командування “Гетьмана Сагайдачного”.
За словами міського голови, йому вдалося зв’язатися телефоном з командиром корабля. На запитання, якої конкретно допомоги потребує флагман, командир відповів, що у них виникли проблеми з обладнанням для опріснення води, а також потребують ремонту плавзасоби (моточовни).
Члени Громадської ради прийняли рішення розпочати збір коштів через благодійні внески і з допомогою “скриньок”, що розміщуватимуться у кількох пунктах міста. Активну допомогу й всіляку підтримку пообіцяли у відділі у справах сім’ї та молоді, який має чималий досвід роботи у цьому напрямі. Крім того, збір добровільних внесків буде здійснюватися членами Громадської ради при Комсомольській міськраді, членами молодіжного та дитячого об’єднання “Парламент дітей” та “Дитяча рада” разом з ГО “Міська міліція”. Збір коштів для “Гетьмана Сагайдачного” стартував, комсомольчани мають намір у найкоротші терміни передати підшефному кораблю термінову грошову допомогу.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.