Замах на вбивство

Минулої неділі обідньої пори до правоохоронців Миргорода надійшло повідомлення від перехожого, що по вулиці Кашинського, біля магазину “Комфорт”, невідомі особи поранили з вогнепальної зброї 59-річного чоловіка.
Потерпілим виявився координатор руху Народного спротиву та голова Народної ради Миргорода Василь Третецький. Нині він перебуває в реанімаційному відділенні лікарні.
Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області, попередньо з’ясовано, що зловмисники пересувалися автомобілем “Тойота-Каролла” чорного кольору. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Оперативники проводять необхідні заходи, аби встановити та затримати зловмисників по гарячих слідах. Правоохоронці звертаються до всіх, хто має будь-яку інформацію з приводу скоєння даного злочину, з проханням зателефонувати на номер 102 або повідомити іншим зручним способом. Конфіденційність гарантується.

Степан КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.