Олексій Лелюк: “Україні потрібні виважені й ефективні рішення, а всім нам – здоровий глузд”

Минулої п’ятниці в Полтаві відбувся брифінг народного депутата України Олексія Лелюка для засобів масової інформації. За словами народного депутата, обраного по мажоритарному Карлівському округу №149, ця зустріч зі ЗМІ викликана певною дезінформацією щодо його політичних поглядів. Тому й виникла необхідність повідомити широкому загалу про позицію депутата та точку зору з приводу суспільно-політичної ситуації в країні, аналізуючи яку Олексій Лелюк, зокрема, зазначив: “Усім нам відомі ті трагічні події, що трапилися в центрі столиці. Загинули люди, які виступили на захист демократії та європейського напрямку розвитку країни. Перш за все я, як громадянин України, висловлюю великий жаль і співчуття родичам та близьким загиблих з обох боків протистояння. І справедливо, що європейське суспільство, український народ і зокрема мої виборці осудили політику тоталітаризму та узурпації влади.
Розділяючи цю позицію та засуджуючи злочинні дії тих, хто спровокував численні вбивства мирних громадян, я вийшов з фракції партії регіонів у парламенті, а ще раніше припинив членство та залишив лави партії регіонів. У цей непростий для долі України час оголошую про свою солідарність зі своїми виборцями, які прагнуть захистити Батьківщину від проявів будь-якого свавілля. Нині на мою адресу від представників партії регіонів на місцях лунають закиди щодо втрати зв’язку зі своїми виборцями та отримання почесних нагород від територіальних громад.
Знайте, я ніколи не ставив за мету отримання будь-яких привілеїв чи нагород. Всі почесні звання були ініційовані ветеранськими організаціями та депутатами районних рад. Але я переконаний, що ніякі штучні звання чи регалії не зрівняються з людською шаною та повагою. Найбільшою нагородою для мене, як депутата, обраного по мажоритарному округу, є довіра виборців та вдячність за виконання ваших наказів, за ті справи, що принесли користь чи то окремій людині, чи то громаді. Я не перераховуватиму все те, що нам вдалося зробити. Адже задля спільної роботи я і йшов у парламент”.
Не обійшов увагою народний депутат України і ситуації у виборчому окрузі, за яким його було обрано до Верховної Ради:
– Нещодавно під час особистого прийому в Карлівці багато громадян звернулися до мене зі скаргами на дії місцевої влади, яка не здатна виконувати волю своїх виборців та працювати на позитивний результат. Хочу запевнити своїх виборців, що всі ваші звернення знаходяться на моєму особистому контролі та отримають відповідне реагування. А тим, кому не подобається мій тісний контакт з моїми виборцями, відповідально заявляю, що всі намагання збурити громаду, посилити ескалацію та протистояння між мною та моїми виборцями приречені на провал. Я впевнений у мудрості людей, які самі здатні відрізнити правду від брехні та брудних технологій!
Нині в державі склалася дуже загрозлива суспільно-політична ситуація. Політична криза переросла в економічну. Тому нам потрібно згуртуватися та рухатися далі. У цій країні жити нам і нашим майбутнім поколінням. Потрібно говорити, чути і підтримувати один одного. Якщо кожен з нас справді хоче змін на краще, ми зобов’язані працювати злагоджено.
Розуміючи всю відповідальність перед людьми, вважаю своїм обов’язком, навіть за умов кризової політичної ситуації, спрямувати свої сили на вирішення актуальних соціально-економічних проблем округу. Я завжди працював і буду працювати в інтересах моїх виборців та на благо Української держави.
На запитання журналістів щодо збереження цілісності держави та пошуку виходу з досить непростої ситуації, в якій нині перебуває Україна, Олексій Лелюк зазначив:
– Будь-яка дестабілізація не працює на зміцнення держави. Тож нині нам, як ніколи раніше, потрібні виважені й ефективні рішення, приймати які мають професіонали. Перш за все зараз треба стабілізувати ситуацію в країні, і я, як депутат, завжди буду підтримувати рішення, продиктовані здоровим глуздом.

Людмила ДАЦЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.