Відбулися сесії районних рад

Лубни. Голова обласної ради Петро Ворона взяв участь у пленарному засіданні позачергової двадцять четвертої сесії Лубенської районної ради, скликаної на вимогу жителів району. Провела сесію заступник голови райради Євгенія Яковченко. Аудиторія вшанувала хвилиною мовчання пам’ять загиблих під час збройних протистоянь у країні. Депутати розглянули питання “Про суспільно-політичну ситуацію в Україні”.
Євгенія Яковченко оприлюднила заяву голови районної ради Олексія Дядечка про складання повноважень. На посаду голови районної ради було запропоновано кандидатуру депутата районної ради Олександра Темченка (Соціалістична партія України). Цю кандидатуру було підтримано.
* * *
Оржиця. Голова обласної ради Петро Ворона взяв участь у роботі двадцять п’ятої сесії Оржицької районної ради. Вів засідання голова районної ради Володимир Карлов.
Виступаючи перед депутатами, представниками громадськості, працівниками райдержадміністрації Петро Ворона зазначив, що настав час очищення влади. Депутати райради розглянули питання про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2013 рік, звіт голови районної ради про діяльність, інші питання.
* * *
Глобине. Засідання позачергової двадцять четвертої сесії Глобинської районної ради розпочалося з оприлюднення заяв голови районної ради Олександра Феденка та його заступника Анатолія Рибалка про дострокове припинення своїх повноважень. Присутніх поінформували про ліквідацію районної організації партії регіонів і розпуск однойменної фракції в районній раді.
Головою райради обрано депутата від фракції ВО “Батьківщина” Віталія Харченка, заступником голови – депутата цієї ж фракції Віталія Москаленка.
* * *
Чутове. Перший заступник голови обласної ради Володимир Марченко побував із робочою поїздкою в Чутівському районі, взяв участь у пленарному засіданні двадцять восьмої сесії районної ради. Зібрання провів заступник голови районної ради Віктор Калаур. Депутати заслухали та взяли до відома заяву голови районної ради Віталія Бистрая про складання повноважень.
* * *
Миргород. У роботі двадцять восьмої позачергової сесії Миргородської районної ради взяв участь заступник голови обласної ради Володимир Микійчук. Депутати взяли до відома інформацію про розпуск фракції партії регіонів, заяву голови районної ради Наталії Дудник про складання повноважень, обрали депутата Анатолія Карбана головою районної ради. У ході засідання було внесено зміни до районного бюджету на 2014 рік.
* * *
Чорнухи. Засідання двадцять восьмої сесії Чорнухинської районної ради провів голова районної ради Олександр Кривенко. У роботі сесії взяв участь депутат обласної ради Василь Стасовський. Обговорили суспільно-політичну ситуацію в країні. Олександр Кривенко подав заяву про дострокове припинення повноважень за власним бажанням. Питання обрання голови та заступника Чорнухинської районної ради розглядатимуть 28 лютого.
* * *
Котельва. На пленарному засіданні тридцять четвертої позачергової сесії Котелевської районної ради депутати прийняли рішення щодо припинення діяльності депутатської фракції партії регіонів. Було розглянуто заяву голови райради Василя Тимошенка про дострокове припинення повноважень за власним бажанням та станом здоров’я. Головою Котелевської районної ради обрано Володимира Довгушу, депутата від фракції ВО “Батьківщина”.
* * *
Решетилівка. На першому пленарному засіданні двадцять сьомої сесії Решетилівської районної ради голова районної ради Віктор Різник та його заступник Юрій Косолап оприлюднили заяви про складання своїх повноважень. Ці заяви депутати взяли до відома. Головою районної ради обрано депутата Петра Кошового.
* * *
Кременчук. Заяву про складання повноважень подав голова Кременчуцької районної ради Василь Кравченко. На виборах на позачерговій сесії на цю посаду обрано керівника фермерського підприємства “Дніпровські зорі” Володимира Сіору, члена партії “УДАР”. Заступника голови районної ради Василя Камського на посту змінив представник депутатської групи “Будуємо нову країну” Дмитро Колотієвський.
* * *
Семенівка. За участю заступника голови обласної ради Володимира Микійчука відбулося пленарне засідання позачергової двадцять дев’ятої сесії Семенівської районної ради, на розгляд якої були винесені питання про резолюцію Народного Віче територіальної громади Семенівського району та про демонтаж і перенесення пам’ятника В.І. Леніну. Депутати взяли до відома резолюцію та підтримали ініціативу районної організації КПУ про перенесення від адміністративного приміщення пам’ятника В.І.Леніну у виділене селищною радою місце з метою недопущення протиправних дій та вандалізму.
* * *
Відбулися сесії Новосанжарської, Диканської районних рад, де також змінилося керівництво цих органів самоврядування. У Нових Санжарах головою районної ради замість Володимира Левицького обраний Геннадій Супрун, представник ВО “Батьківщина”. У Диканьці районну раду очолив представник Української народної партії Станіслав Муха, змінивши на цій посаді Миколу Постернака.

Прес-служба обласної ради

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.