Товариські зустрічі

ФК “Полтава” почав кримський збір двома контрольними матчами. Спочатку підопічні Іллі Близнюка зіграли з дублем харківського “Металіста”. Полтавці поступилися – 0:2. Згодом “зелено-чорні” з рахунком 4:0 переграли збірну Криму. Відзначилися Бутенін, Фомич, Чорномаз і Зеленевич.
Наступним суперником була кіровоградська “Зірка”. Цей поєдинок закінчився внічию – 1:1. У полтавців з пенальті забив Хобленко.
За “Полтаву” грали Кучинський, Бутенін, Кондратюк, Чеботаєв, Зозуля, Піднебенний, Насібулін, Турчанов, Шевчук, Хобленко, Зеленевич.
***
Футболісти та тренери кременчуцького “Кременя” готуються до продовження чемпіонату в Євпаторії. До Криму відправилися воротарі Прокоп, Олійник, Онопко та польові гравці Курелех, Пасічниченко, Буличов, Логінов, Волошин, Тининик, Вовкодав, Стебловський, Осадчий, Апришко, Степанчук, Гаді, Кунєв, Іванов, Чорній, Гаврась, Саркісян, Махно, Ільчиш, Ченбай.
До команди після двох зборів у Туреччині з полтавською “Ворсклою” повернувся Сергій Логінов.
У першому матчі на Чорноморському узбережжі кременчужани переграли молодіжний склад луганської “Зорі” – 2:1. У складі наших земляків відзначилися Іванов (з пенальті) та Чорній.
Наступним був поєдинок проти молодіжного складу донецького “Металурга”. Підсумок – 2:2. Голи на свій рахунок записали Волошин і Курелех.
Далі підопічним Сергія Свистуна протистояли футболісти місцевої “Кримтеплиці”. З рахунком 2:0 переміг “Кремінь”. Ще у першому таймі Саркісян та Кунєв забили у ворота суперника. У другій 45-хвилинці Апришко не реалізував пенальті. Попереду – ще два контрольних матчі в Криму.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.