Найкращі призи й оперативні новини – від “Зорі Полтавщини”

За доброю традицією щороку наприкінці лютого редакція Всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини” радо зустрічає дорогих друзів – передплатників, які стали власниками заохочувальних цінних і пам’ятних призів. Нинішній рік не став винятком: 21 лютого відбувся шостий за рахунком розіграш призів і подарунків, а 26 лютого у прес-центрі “Зорі Полтавщини” відбулося їх урочисте вручення.
Серед тих, кому вже не вперше щастить стати переможцем розіграшу, – мешканець Пирятина Дмитро Ярмоленко. Він розповів, що на сторінках нашого видання в першу чергу завжди читає політичні новини:
– Для мене ця тема близька, адже мого батька сталінський режим засудив за віру, й 10 років він був у таборах.
Дмитро Ярмоленко виграв набір термостійкого посуду, приз планує віддати доньці Любі, яка вивчилася на кухаря-кондитера.
Пенсіонерка Лідія Кравченко із села Судіївка Полтавського району завітала до редакції, щоб отримати головний приз розіграшу – сертифікат на путівку до санаторію “Миргород”. Лідія Григорівна передплачує “Зорю Полтавщини” майже 15 років, кілька разів брала участь у розіграші призів, проте виграла вперше:
– Я дуже люблю читати. Ось і “Зорю…” читаю із задоволенням, її ще моя мама передплачувала. У цій газеті завжди багато цікавого. Особливо люблю оповідання про людські долі, різні корисні поради.
Віталію Рибці із села Малі Будища Зіньківського району теж вперше пощастило отримати приз – електропраску з ефектом відпарювання!
– У попередні роки теж хотів узяти участь у розіграші, та якось не до того було. А от зібрався – і зразу пощастило, – зазначив чоловік.
Віталій Рибка – читач “Зорі Полтавщини” із багаторічним стажем. Уже понад 20 років головне видання області надходить до його оселі. Спочатку батьки передплачували “Зорю…”, потім читацьку естафету продовжили діти, а тепер і онуки долучилися. Улюблена рубрика Віталія Івановича – “Сорочинський ярмарок”. А всією сім’єю читають поради про те, як зберегти здоров’я, доглядати за рослинами…
Микола Кукла – заступник голови обласної організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових конфліктів України. Кілька примірників “Зорі Полтавщини” ветерани передплачують для міського осередку, який об’єднує близько 1 тисячі ветеранів. Одну з квитанцій на передплату надіслали до редакції, і вона стала щасливою. Тож відтепер в обласному осередку буде свій тонометр – приз від “Зорі Полтавщини”.
Що ж, завершився черговий розіграш, і коло власників цінних і корисних призів суттєво розширилося. Як і загал шанувальників нашого видання, до якого належать люди різного віку, різних професій і політичних поглядів. Але всіх наших читачів і редакційний колектив об’єднує любов до “Зорі Полтавщини”, прагнення спільними зусиллями зробити газету ще змістовнішою і цікавішою. Тож і надалі спілкуймося, обмінюймося досвідом, пропозиціями і залишаймося однією великою і дружною родиною!

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
Олег ЖУРАВЛЬОВ (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.