Вірність клятві Гіппократа

Минає п’ять років відтоді, як пішов за межу Вічності Євген Михайлович Вакуленко – головний лікар обласної клінічної лікарні відновного лікування та діагностики з обласними центрами планування сім’ї, репродукції людини, медичної генетики.
Доля відвела йому лише шістдесят вісім літ, сорок чотири з яких він віддав медицині, залишаючись вірним клятві Гіппократа, служінню охороні здоров’я громадян.
Трудове життя уродженця станції Синельникове Дніпропетровської області, випускника Харківського медичного інституту Євгена Вакуленка минуло на Полтавщині. Він пройшов шлях від лікаря сільської дільничної лікарні до керівника обласного закладу охорони здоров’я. За цими скупими рядками – повсякденна копітка робота, яка вимагала високої кваліфікації, великих організаторських зусиль. Євген Вакуленко повернув радість повноцінного життя тисячам своїх пацієнтів. Він був вимогливим і чуйним керівником, щирою, доброзичливою людиною, надійним, чесним і принциповим товаришем, люблячим чоловіком, батьком і дідусем, опорою для тих, хто потребував допомоги.
За багаторічну сумлінну роботу Євгена Михайловича Вакуленка було відзначено орденом “Знак Пошани”, йому присвоєно почесне звання “Заслужений лікар України”.
Світла Вам пам’ять, Євгене Михайловичу й Царство Небесне! Нехай рідна полтавська земля буде пухом. Доземний уклін від усіх, кому випала щаслива нагода знати Вас й працювати з Вами.

Рідні, колеги, друзі.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.