Меморандум співпраці податківців і журналістів

У  головному управлінні Міндоходів у Полтавській області відбулася зустріч керівництва управління та керівників і представників провідних засобів масової інформації регіону, обласної організації Національної спілки журналістів.
– Ми вже не перший рік плідно співпрацюємо із засобами масової інформації та підтримуємо партнерські зв’язки. Останнім часом у нашому відомстві відбулися кардиналь-не реформування та модернізація, оновилися й напрями роботи, – наголосив начальник головного управління Міндоходів у області Володимир Задорожний.
Він розповів про нові завдання та принципи діяльності органів Міндоходів у зв’язку зі змінами, внесеними відповідно до Стратегічного              плану розвитку міністерства на 2013–2018 роки. Володимир Задорожний також підкреслив, що органи Міндоходів Полтавщини були і залишаються поза політикою, продовжують у повному обсязі виконувати свої функції з адміністрування податків, зборів і митних платежів, забезпечуючи роботу всіх сервісних центрів, митних пунктів та структурних підрозділів у штатному режимі.
Начальник Полтавської митниці Міндоходів Сергій Іванов акцентував увагу на роботі з удосконален-ня митних сервісів на Полтавщині. Заступник начальника головного управління Людмила Голуб розповіла про впровадження електронних податкових сервісів, а також про   діяльність Моніторингового центру Міндоходів.
Володимир Задорожний висловив сподівання, що подібні зустрічі спрямовані на позитивний результат. Щоб цей результат закріпити, в ході зустрічі було підписано тристоронній Меморандум про співробітництво між головним управлінням Міндоходів у Полтавській області, Полтавською митницею Міндоходів та обласною організацією Національної спілки журналістів України.

Марина ЛЮБАРСЬКА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.