Десять років дорогою добра

Всеукраїнському благодійному фонду “Джерело Дніпра”, почесним президентом якого є депутат обласної ради Володимир Матицин, виповнюється десять років. З нагоди такої славної дати вийшло друковане видання “Десять років дорогою добра”. На його сторінках вміщено роботи дітей, які стали учасниками творчих конкурсів “Світ дитинства з “Джерелом Дніпра”.
Засновників Фонду з ювілеєм привітали представники міста, численних установ і закладів Кременчука й навколишніх районів, громадських організацій, з якими “Джерело Дніпра” тісно співпрацює. Зокрема перший заступник голови обласної ради Володимир Онищенко  зазначив: “Якщо в нас буде більше таких людей, як засновники Фонду “Джерело Дніпра”, ми житимемо справді по-європейськи. Десять років поспіль Фонд є зразком відповідальної громадянської позиції, великої турботи про земляків та справжнього меценатства. Масштабні напрями роботи, у числі яких – турбота про ветеранів й інвалідів, підтримка дітей і студентської молоді, спонсорування проектів у галузі культури, допомога релігійним громадам, за цей час охопили тисячі людей. І в основі кожної благодійної акції – щире бажання допомогти ближньому повірити у власні сили”. Володимир Онищенко також вручив грамоту обласної ради виконавчому директорові Фонду Ірині Андрюшкіній.
Ще багато теплих слів лунало на адресу Володимира і Тетяни Матициних, численні гості вручали відзнаки і подарунки. За клопотанням кременчуцького об’єднання ветеранів війни та військових конфліктів “Бойове братство”, а також міської ради ветеранів Всеукраїнська спілка ветеранів – інвалідів війни в Афганістані нагородила подружжя Матициних медалями “За благодійність”. А голова громадської організації “Рідне місто” Юрій Гриценко виступив з ініціативою на основі доброчинних проектів Фонду “Джерело Дніпра” створити перший віртуальний музей-літопис добрих справ.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.