Світлій пам’яті Олени Анатоліївни ЛАЗЕБНОЇ

Відійшла у Вічність Олена Анатоліївна Лазебна. Їй було лише 52 роки, втім вона зуміла, встигла зробити багато добрих справ, залишивши по собі світлу, нев’янучу пам’ять.
Олена Лазебна (Штриголь) народилася 11 квітня 1961 року в Полтаві. Після закінчення навчання у Полтавському кооперативному інституті (нині – Полтавський університет економіки і торгівлі) працювала за фахом у системі споживчої кооперації Сумської і Полтавської областей. У 1994 році була призначена заступником начальника, а в 1996 році – начальником управління торгівлі та побутового обслуговування населення Полтавської облдержадміністрації. Олена Анатоліївна Лазебна стояла біля витоків формування новоствореної управлінської структури, їй довелося розвивати підприємницький рух у нашому краї. Все це потребувало високої професійної підготовки, ініціативи, виваженості й доброзичливості. Саме такі якості були притаманні Олені Лазебній. Завдяки цьому вона згуртувала навколо себе колектив однодумців і вивела назване управління, а згодом і Полтавський державний центр стандартизації, метрології і сертифікації, який очолювала кілька років, до числа кращих установ свого профілю в Україні.
Згодом, працюючи директором ЗАТ “Миргородський завод продтоварів “Калинка”, Олена Лазебна спрямувала свій досвід, організаторський талант на розвиток підприємства, значне розширення асортименту продукції. Вона була вимогливим і в той же час чуйним керівником, власним прикладом, невичерпною енергією, тактовністю, ерудованістю та порядністю надихала колег на нові трудові звершення, піклувалася про їхній добробут.
Олена Анатоліївна Лазебна удостоєна почесного звання “Заслужений працівник сфери послуг України”, двох Подяк Президента України, Почесної Грамоти Кабінету Міністрів України, у 2009-му була визнана “Людиною року” Миргородського району. Та найвищою відзнакою були для неї людська повага і вдячність. На долю Олени Лазебної випало чимало випробувань, із яких вона завжди виходила мужньо і гідно, як і належить достойній доньці поважних
і шанованих у Полтаві та області батьків.
Їх спіткало невимовне горе. Розділяємо з ними гіркоту втрати і схиляємо голову перед світлою пам’яттю Олени Анатоліївни Лазебної.
Нехай Господь прийме її душу в Царстві Небеснім, а рідна полтавська земля буде пухом.

О.В.Удовіченко, І.М.Момот, О.Є.Адамович, В.І.Аранчій, С.В.Аранчій, В.В.Андрієнко, М.І.Бугрій, В.Я.В’юницький, І.О.Гопей, Г.Ф.Гринь, В.В.Гришко, В.Г.Данченко, М.І.Іванченко, В.В.Кідін, С.Д.Кожемяко, О.І.Литвиненко, М.І.Ляпаненко, Є.Ф.Макаренко, О.Г.Макаренко, А.В.Миронова, О.Ю.Міщенко, О.О.Нестуля, В.О.Орлов, В.Г.Паламарчук, О.Б.Паутов, В.О.Пожечевський, О.В.Полієвець, І.П.Пушко, Г.М.Сахно, В.І.Степенко, А.Н.Федорук, Б.В.Чичкало, В.М.Шапошніченко, П.Г.Шемет.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.