Освітні та спортивні можливості для юнацтва

Перший заступник міністра молоді та спорту України Сергій Глущенко в рамках робочої поїздки на Полтавщину зустрівся зі спортивною громадськістю області. Він проінформував, що Верховна Рада України у першому читанні прийняла законопроект про розвиток фізкультури і спорту на 2013–2017 роки. Посадовець наголосив, що цей документ наповнений конкретикою. На зустрічі обговорили питання перспективи розвитку клубної системи спорту, апелюючи до закордонного досвіду, престижності роботи спортивних тренерів, та про дії, спрямовані на зменшення відтоку цінних кадрів за кордон, розвиток спорту на селі.
Разом із заступником голови – керівником апарату ОДА Валерієм Пархоменком Сергій Глущенко поспілкувався з представниками полтавського студентського самоврядування, молодіжних громадських організацій. Йшлося про участь студентів із багатьох міст держави у євромайданах. Посадовець зазначив, що стратегія залишається незмінною – Україна прямує до Європи. Але попередньо потрібно зважити всі ризики на цьому шляху й добре підготуватися. Увага учасників зустрічі також акцентувалася на пріоритетах у сфері молодіжної політики й програмах гармонійного розвитку особистості.
Сергій Глущенко також побував у Кременчуці, де провів зустрічі зі студентською молоддю, школярами, депутатами міськради.
На завершення робочої поїздки перший заступник міністра молоді та спорту ознайомився з роботою учбово-спортивної бази ОДЮСШ “Олімпійські надії” в Полтаві.

Анна ВАСЕЦЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.