Вона любила життя…

Трагічна звістка надійшла із російського міста Казань – там в авіакатастрофі разом з іншими пасажирами та членами екіпажу загинула громадянка України, кременчужанка Маргарита Ошуркова.
Жінка була знана у наддніпрянському місті. З 2002-го до 2006 року як депутат представляла інтереси виборців одного з округів мікрорайону Молодіжний у Кременчуцькій міській раді. Закінчивши хіміко-технологічний інститут у Росії, приїхала на береги Дніпра, де 30 років працювала на Кременчуцькій ТЕЦ. Обіймала посади начальника хімічного цеху та хімічної лабораторії. Останнім часом працювала за фахом у Росії.
Маргариту Ошуркову, як вона розповідала, приваблювала робота з частими відрядженнями, адже любила мандрувати й взагалі була досить динамічною та життєрадісною. За тиждень до трагічної події 55-річна Маргарита приїжджала до Кременчука, де мешкають син, донька і родичі. Спілкувалася з друзями, знайомими, розповідала про плани на майбутнє.
Кременчуцька міська рада та виконавчий комітет висловили щирі співчуття рідним і близьким покійної. Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, дипломатичні представники нашої держави в Російській Федерації допомогли рідним Маргарити Ошуркової в організації поїздки до Казані.
Світла пам’ять про Маргариту Ошуркову залишиться в серцях тих, хто її знав.

Віра Ількова
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.