Сочинське “срібло” кременчужан

Міжнародний дитячий футбольний турнір “Шкіряний м’яч- 2013” проходив у російському місті Сочі. У ньому взяли участь команди з країн СНД – чемпіони своїх національних змагань “Шкіряного м’яча”. На цьому престижному турнірі Україну представляв “Кремінь” із Кременчуцької ЗОШ № 1. У груповому турнірі юні спортсмени із наддніпрянського міста здолали усіх своїх суперників, пропустивши лише один м’яч, і здобули максимальну кількість очок – 15.
У фіналі наші земляки зустрічалися із переможцем іншої групи – псковською “Бригантиною”. Гра видалася дуже напруженою, адже обидві команди були налаштовані по-бойовому і ніхто поступатися не збирався. Долю зустрічі вирішив єдиний м’яч, забитий росіянами у першому таймі. На жаль, відквитати його наддніпрянським футболістам так і не вдалося. Тож – 0:1. І кременчужани із Сочі повернулися зі “сріблом”.
Найкращим захисником на турнірі визнано гравця “Кременя” Микиту Дудку. Нагороди переможцям і призерам вручив президент Всеукраїнського клубу “Шкіряний м’яч”, заслужений майстер спорту, прославлений футболіст Андрій Біба.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.