Змагалися співробітники ПАТ “Полтаваобленерго”

Нещодавно закінчився традиційний чемпіонат із міні-футболу на першість ПАТ “Полтаваобленерго”. Щороку в турнірі беруть участь збірні працівників головного офісу та районних філій компанії. Цьогоріч позмагатися з колегами виявили бажання 25 команд.
Розпочався чемпіонат із відбіркового туру, який відбувся на спортивних майданчиках Полтави, Зінькова, Комсомольська та Гребінки. Він і визначив вісім найсильніших збірних підприємства, які зустрілися на півфінальних матчах у Полтаві.
“Сліпе” жеребкування визначило склад двох груп. Суперниками у групі “А” стали збірні головного офісу, Гребінківської, Великокохнівської і Чутівської філій. До групи “Б” потрапили футболісти Кременчуцької ТЕЦ, Полтавської філії міських електромереж, Зіньківської і Лубенської філій. Лідери обох груп вибороли право взяти участь у фінальних змаганнях.
“Бронзу” чемпіонату розігрували збірні головного офісу та Лубенської філії. З перших хвилин гри господарі переважали і врешті перемогли з рахунком 9:3, посівши третє місце.
Напруженою виявилася баталія безпосередньо у фіналі. На майданчику зустрілися команди Гребінківської філії та Кременчуцької ТЕЦ. Із рахунком 3:2 кременчужани вибороли “золото”.
Під час нагородження голова профспілкового комітету ПАТ “Полтаваобленерго” Володимир Абрамов вручив учасникам фіналу  почесні грамоти й нагороди, а переможцю – перехідний кубок змагань.
“Спортсмени Кременчуцької ТЕЦ перемогли у чемпіонаті вперше, – коментує Володимир Абрамов. – Команди енергетиків поповнюються новими гравцями й у ході тренувань вдосконалюють свою майстерність”. Ці змагання – гарна нагода для організаторів помітити вправних футболістів. Із них сформують збірну ПАТ “Полтаваобленерго”, яка наприкінці листопада представить компанію на ХІІІ чемпіонаті України з міні-футболу серед аматорських команд енергетичних компаній.

Прес-служба
ПАТ “Полтаваобленерго”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.