Галузь, яка дарує радість спілкування

Шановні колеги, наше професійне свято – День працівників радіо, телебачення та зв’язку – це добра нагода підсумувати зроблене, визначити перспективи. Є чим пишатися працівникам Полтавської філії ПАТ “Укртелеком”. На сьогодні філія забезпечує стаціонарним телефонним зв’язком 320 тисяч абонентів області. З початку нинішнього року до телефонної мережі “Укртелеком” на Полтавщині підключено 6,5 тисячі нових абонентів. Популярне серед населення і проводове радіо. Нині понад 85 тисяч споживачів мають у помешканні радіоточку. Утримує товариство і лідерські позиції в галузі широкосмугового доступу до Інтернету. Нині послугою “ОГО!” в Україні користуються понад 1,6 мільйона абонентів. Із них у нашій області – 56 тисяч. Філія розширює свої можливості щодо підключення Інтернету “ОГО!” від “Укртелекому” в сільській місцевості.
Хочу висловити подяку обласній державній адміністрації, обласній раді, міським та районним органам виконавчої влади і місцевого самоврядування за розуміння і дієву допомогу у вирішенні наших невідкладних питань. Так само вдячний і місцевим засобам масової інформації, які об’єктивно висвітлюють роботу зв’язківців Полтавщини, інформують населення про нове у галузі телекомунікацій. Сподіваюся, що ми і надалі матимемо всебічну підтримку місцевої влади та громади.
Із гордістю та повагою я хочу назвати імена тих фахівців нашої філії, які удостоєні почесних відзнак до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку в 2013 році. Зокрема нагрудний знак “Почесний працівник публічного акціонерного товариства “Укртелеком” отримали: начальник Цеху ТП № 12
м. Лохвиця Анатолій Харсіка; електромонтер лінійних споруд електрозв’язку та проводового мовлення 5-го розряду Цеху ТП
№ 8 м. Кобеляки Микола Туник. Почесною грамотою ПАТ “Укртелеком” нагороджені: начальник дільниці технічної експлуатації засобів електрозв’язку Цеху ТП № 24 смт Шишаки Григорій Ковтун; електромонтер лінійних споруд електрозв’язку та проводового мовлення 5-го розряду Цеху ТП № 5 смт Диканька Віктор Городницький; інженер-енергетик 1-ї категорії Цеху телекомунікаційних послуг № 13 м. Лубни Анатолій Абієв; економіст з планування 1-ї категорії відділу фінансово-економічного планування та аналізу управління Полтавської філії Вікторія Нечай.
Наша компанія не залишає поза увагою і здобутки ветеранів-зв`язківців. Бажаю всім працівникам радіо, телебачення та зв’язку професійного зростання, невичерпної енергії, творчих ідей та втілення їх у життя, натхнення і процвітання, здоров’я, гарного настрою. Зі святом!

Віктор Конюшенко
Директор Полтавської філії ПАТ “Укртелеком”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.