Турнір з веломайстерності

В  обласному центрі, на базі ЗОШ І–ІІ ступенів №15, відбулася відкрита першість Полтави на Кубок міського голови з пішохідного та велосипедного туризму в залік 17-ї обласної туристичної спартакіади учнівської молоді Полтавщини. У змаганнях, головним суддею яких був Анатолій Криворучко, взяли участь понад 120 спортсменів із різних куточків області. На дистанції “Смуга перешкод” у загальнокомандному заліку перемогли спортсмени з обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Серед призерів – команди Кобеляцького, Лубенського районів, Миргорода та Полтавського міського центру позашкільної освіти.
На дистанціях “Фігурне водіння велосипеда” та “Тріалу” в загальнокомандному заліку рівних не було юним полтавцям, другими стали велосипедисти з Кобеляцького району, третіми – команда з обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.
Головний приз – перехідний Кубок міського голови – в напруженій боротьбі здобула команда з обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Степан КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.