Зима не за горами

Відбулася Всеукраїнська селекторна нарада, яку провів віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул. На нараді аналізувався хід опалювального сезону. Голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко повідомив, що на Полтавщині тепло на об’єкти соціальної сфери та в житлові будинки подано на початку жовтня, коли прийшло значне похолодання. Нині щодо теплопостачання робота триває у штатному режимі.
– Відносини з НАК “Нафтогаз” у нас ділові, ми маємо спільну позицію, розуміння, що безперебійне опалення будинків, соціальних об’єктів – це стратегічне питання. Тому, думаю, опалювальний сезон, незважаючи на те, якою буде зима, у нас пройде нормально, – зазначив Олександр Удовіченко.
Голова облдержадміністрації також повідомив, що в області проведено належну роботу, щоб дороги, тротуари, рух автотранспорту в регіоні у зимовий період були безпечними.
* * *
На Полтавщині вдосталь наметів для розгортання пунктів обігріву в пору холодів, а працівники ДСНС готові надавати допомогу всім, хто цього потребуватиме під час зимової негоди. Про це повідомив перший заступник голови ОДА Віктор Животенко під час іншої селекторної наради, яку провів віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.
На нараді, що відбувалася в режимі відеоконференції паралельно із засіданням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, обговорювалися інші профільні питання. Зокрема йшлося про заходи щодо ліквідації арсеналів (складів) застарілих боєприпасів і пожежну безпеку на об’єктах підвищеної небезпеки, а також про стан функціонування та обладнання автоматизованими системами раннього виявлення й оповіщення об’єктів підвищеної небезпеки.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.