Полтавські медики – чемпіони!

При підтримці директора департаменту охорони здоров’я ОДА Віктора Лисака та керівника галузевої профспілки Олександра Кувічки у Біликах Кобеляцького району пройшла ювілейна, десята, спартакіада працівників охорони здоров’я області.
Переможцем обласної спартакіади стала команда обласного центру медико-соціальної експертизи, який очолює Тетяна Жабо. Відтак володар першого загальнокомандного місця здобув право представляти Полтавщину на Всеукраїнській спартакіаді працівників охорони здоров’я, яка традиційно проводиться з ініціативи Міністерства охорони здоров’я України, профспілки працівників охорони здоров’я та фізкультурно-спортивного товариства “Спартак”.
Брати участь у змаганнях такого рівня – уже честь. А враховуючи, що місцем проведення став живописний куточок Криму – Алушта, де розміщується Олімпійський учбово-спортивний центр “Спартак”, заклад Федерації профспілок України, Всеукраїнська спартакіада стала для її учасників справжнім святом. За перемогу 22 команди медичних працівників із різних регіонів України змагалися в шести видах: армреслінгу, легкій атлетиці, настільному тенісі, шашках, шахах та гирьовому спорті.
У підсумку змагань команда нашої області здобула перше загальнокомандне місце. Друге та третє місця вибороли закарпатські й луганські медики. Досягнення наших земляків варте гордості та поваги, адже вони залишили далеко позаду і столичних спортсменів-медиків, і команду Криму, і дніпропетровців, кіровоградців та донеччан.
Геннадій Коба здобув перші місця у бігу на 800 метрів та в стрибках у довжину. В шахах на призові щаблі турнірної таблиці нашу команду вивела Світлана Малишенко, у гирьовому спорті – Віктор Ковтун. Щирі вітання аматорам спорту, які власним прикладом доводять, що спорт – це здоров’я, гарний настрій і неабияке задоволення.

Тетяна ЧЕГІРІНЕЦЬ
Практичний психолог обласного центру медико-соціальної експертизи

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.