У спадок правнучкам – весільна сукня

Марія й Анатолій Українці з Кременчука відсвяткували золоте весілля. Погодьтеся, подія вельми неординарна. Особливого шарму їй додала  справді дивовижна обставина. Піввіку Марія Українець зберігала весільну сукню, яку й вдягнула на золоте весілля. На превеликий подив рідних і численних гостей, вбрання не довелося переробляти. Це означає, що його власниця, народивши дитину й перетнувши 70-річний рубіж, аніскільки не змінила параметри фігури. Свою стрункість Марія Петрівна пояснює тим, що завжди була і залишається жвавою та життєрадісною. Її улюбленим “видом спорту” є робота на городі.
А ось тим, що подружнє життя виявилося щасливим, Марія й Анатолій Українці завдячують вмінню поступатися один одному, долати труднощі разом, а інколи й просто змовчати. Зважаючи на те, що вони обоє усе своє трудове життя працювали на Кременчуцькому автомобільному заводі, можна уявити, скільки важких у фінансовому плані періодів випало на їхню долю, адже останні десятиріччя підприємство постійно лихоманить.
Попри все ювіляри планують дожити до золотого весілля доньки, яка у шлюбі вже 30 років, а також одружити правнучок , які народилися у двох онуків. Можливо, котрійсь із них сподобається весільна сукня прабабусі?!

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.