Уроки фінансової грамотності для дітей

Національний банк України відповідно до Плану заходів з підвищення рівня фінансової грамотності населення
на 2013 рік спільно з Міністерством освіти і науки протягом липня-серпня цього року проводить із дітьми та підлітками віком від 9 до 16 років, які перебувають у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, цикл занять на основі курсів “Фінансова грамотність” та “Фінансове виховання”. На Полтавщині інтерактивні заняття на теми “Особистий і сімейний бюджет”, “Заощадження”, “Особиста фінансова безпека і кібербезпека” проходять у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку “Супутник” та у дитячому спортивно-оздоровчому центрі “Горизонт”.
– Ми розуміємо, що основи грамотного користування особистими фінансами формуються ще у дитинстві. Тому нашим пріоритетним завданням є навчання школярів. Із цією метою в загальноосвітніх школах України було впроваджено курс “Фінансова грамотність”, – зазначила в.о. начальника управління Національного банку України в Полтавській області Ірина Білоног.
Окрім того, планом заходів передбачено реалізацію низки масштабних просвітницьких проектів, орієнтованих на різні верстви населення. Виконання цих проектів відбуватиметься за участю та при підтримці партнерів Національного банку України – галузевих асоціацій, громадських об’єднань, органів державної влади, міжнародних організацій.

Прес-служба управління Національного банку України
в Полтавській області

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.