Робочих місць стало більше

Упродовж першого півріччя поточного року в Кременчуці було створено 2139 робочих місць. Позитивним моментом є те, що кількість робочих місць для найманих працівників у фізичних осіб сягнула показника 1148, тоді як юридичними особами створено 578 робочих місць. Поповнилася ця статистика і за рахунок реєстрації фізичних осіб, завдяки чому в місті стало більше на 413 робочих місць.
Крім того, як зазначають в управлінні економіки виконкому Кременчуцької міської ради, із 3435 безробітних, які перебували на обліку в міськрайцентрі зайнятості, працевлаштовано на вільні та новостворені робочі місця 514 осіб. За шість місяців поточного року на оплачувані громадські роботи та інші роботи тимчасового характеру було направлено 290 непрацюючих.
Також з метою поєднання попиту громадян та потреб народного господарства в працівниках певних професій міськрайцентр зайнятості проводив заходи щодо їхнього професійного навчання. Зокрема на навчання було направлено 393 безробітних, із яких 46 пройшли стажування на підприємствах, ще 27 – навчалися за індивідуальною підготовкою безпосередньо у роботодавців.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.