Смачна продукція хорольських пекарів

Активно впроваджують технології енергозбереження на підприємстві “Хорольська механізована пекарня”. Економія енергоносіїв від опалення адмінприміщення дровами упродовж минулого року становила 34 відсотки.
Нещодавно, виконуючи завдання Президента України Віктора Януковича щодо забезпечення продовольчої незалежності держави, голова Хорольської РДА Сергій Полупан відвідав це приватне підприємство, зустрівся з його керівництвом і колективом.
Випуск хліба та хлібобулочних виробів підприємством за 6 місяців нинішнього року становить 1394,5 тонни. Асортимент продукції з кожним роком розширюється. Вся сировина тут сертифікована, ведеться цілодобовий технологічний контроль. Голова райдержадміністрації дав високу оцінку якості хлібобулочної продукції хорольських пекарів, інформує прес-служба РДА. Про здобутки колективу розповів генеральний директор обласної асоціації “Полтавахліб”, голова спостережної ради ПП “Хорольська механізована пекарня”, заслужений працівник сільського господарства України Іван Бондаренко. Розповів він і про економію енергоносіїв. Протягом минулого року вдалося зекономити третину об’єму природного газу, що витрачався раніше. Очільник району подякував керівникам підприємства Івану Бондаренку, Людмилі Керекелиці, всьому трудовому колективу за виробництво високоякісного хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів та святкові короваї, які знають не тільки на Полтавщині, а й у далекому зарубіжжі. Відбулася також зацікавлена розмова керівництва району і підприємства щодо закупівлі зерна пшениці нового врожаю.

Валентина ПЕТРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.