Розвиток галузі зв’язку і профілактика грипу

Про розвиток і проблеми галузі зв’язку, зокрема скорочення мережі дротового радіомовлення, відмову людей користуватися стаціонарними телефонами, зношеність лінійно-кабельного господарства, про фінансову та виробничу діяльність підприємства поінформував директор Полтавської філії ПАТ “Укртелеком” Віктор Конюшенко.

Директор Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Микола Хоменко отримав  чимало справедливої критики на адресу відомства, найперше – щодо доставки періодичних видань передплатникам.

В області захворюваність на грип та ГРВІ поки що не перевищує епідпоріг, але медики говорять про те, що хвиля недуги наближається. Цьогорічна поведінка вірусів має характер, схожий на минулорічний. Його називають “хвильовим”, підкреслив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Віктор Лисак. Протягом останнього тижня в області захворіли на ГРВІ понад 6 тисяч людей. З початку року захворюваність зросла на 43 відсотки, найбільше – після виходу дітей із канікул. Госпіталізували через грип та ГРВІ близько 3 відсотків         хворих.

Голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко закликав розгорнути широку інформаційну кампанію, направлену на профілактику грипу та ГРВІ. “Я думаю, ми дещо програємо в інформаційній складовій. Треба виробити чітку схему, як інформувати населення в сезон грипу та ГРВІ”, – наголосив керівник області. Він порадив фахівцям частіше виступати в ЗМІ, а засобам масової інформації – сприяти розповсюдженню інформації, яка стосується профілактики ГРВІ та грипу.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.