“Пролісок” розквітнув напередодні Нового року

“Пролісок” тепер може конкурувати навіть із столичними дошкільними закладами.

На свято з нагоди відкриття нових споруд і остаточного завершення реконструкції найбільшого дошкільного закладу Котелевського району завітали голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Володимир Мирошниченко, голова райдержадміністрації, Герой України Тетяна Корост, голова районної ради Василь Тимошенко, селищний голова Іван Гарькавенко, керівники ряду установ і організацій Котельви. І, звичайно ж, як ведеться у передсвяткові новорічні дні, – Дід Мороз та Снігуронька. А ще у новій залі зібралося багато батьків і головні винуватці події – вихованці “Проліска”.

Звертаючись до присутніх, Тетяна Корост зазначила, що всього на реконструкцію дитсадка було спрямовано майже 8 мільйонів гривень.

– П’ять мільйонів гривень із Державного бюджету ми отримали після того, як у нашому районі з робочою поїздкою побував Прем’єр-міністр України Микола Азаров. Один мільйон – із обласного бюджету, ще один – із бюджету Котелевської селищної ради. Крім того, залучалася благодійна допомога батьків, приватних підприємців, сільгосппідприємств. Велика вдячність усім, хто причетний до цього, адже найблагородніша і найсвятіша справа – дбати про дітей, – підкреслила вона.

Високо оцінив зроблене Олександр Удовіченко.

– Все, що ми сьогодні бачимо, це – результат спільної роботи і великого бажання забезпечити дітей якісними сучасними дошкільними закладами, це – реальне втілення соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, – наголосив керівник області.

За якісне виконання будівельних робіт почесними відзнаками облдержадміністрації, райдержадміністрації та районної ради нагороджено виконроба приватної фірми “Корнет-2” Володимира Мусійченка, Почесними грамотами – вихователів Людмилу Зайцеву, Ольгу Шило, Юлію Яценко. Завідуючу дитсадком “Пролісок” Юлію Шахун нагороджено Почесною грамотою обласної ради. Вона, звертаючись до присутніх, висловила щиру вдячність батькам, працівникам дитсадка, спонсорам, а керівникам області й району – за постійну підтримку закладу.

Приємністю стало вручення сертифікатів на отримання подарунків із нагоди святкової події. Зокрема від голови облдержадміністрації Олександра Удовіченка дитсадок отримав апаратуру для озвучення музичної зали, від директора департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Володимира Мирошниченка – дитячі іграшки, від ТОВ “Агрофірма “Маяк” і ДП “Торговий дім “Маяк” – килимове покриття та набір ялинкових прикрас, від СВК “Батьківщина” – гумові доріжки для басейну, від СК “Дружба” і фермерського господарства “Надія” – спортивне обладнання у фізкультурний зал. Відділ освіти райдержадміністрації подарував плавальні засоби для басейну.

Серед благодійників “Проліска” – і приватні підприємці Олена Білецька, Надія Коросташова, Ірина Луценко, Ігор Шлик, електромеханік цеху електрозв’язку Юрій Лапа та працівник підприємства “КотлТранс” Сергій Дрозд.

Символічну стрічку на вході у новозбудований басейн перерізали Олександр Удовіченко, Тетяна Корост і Юлія Шахун, а настоятель Свято-Троїцької церкви митрофорний протоієрей Василь Довганич освятив споруду.

По завершенні урочистої події у новій залі проходили святкові новорічні ранки біля ялинки. Справжню лісову красуню як благодійну допомогу надало Котелевське лісництво, привезти і встановити її допомагали батьки дітей та працівники ПТУ-54. А ось прикрашати ялинку висотою 7 метрів довелося працівникам районного відділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

“Пролісок” розквітнув напередодні Нового року. Нехай його вихованці завжди будуть щасливими!

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.