Сьогодення і перспективи агровиробництва

Позитивні тенденції спостерігаються і в тваринницькій галузі, зазначив у виступі під час засідання Громадської ради при обласній державній адміністрації, яке вів її голова Володимир Голуб, заступник начальника головного управління агропромислового розвитку ОДА Семен Москаленко. На зібранні було проаналізовано стан та перспективи агропромислового комплексу, виконання Програми розвитку сільських населених пунктів Полтавщини.

Йшлося також про необхідність дотримання агровиробниками науково обґрунтованих сівозмін, наголошувалося на необхідності підготовки висококваліфікованих кадрів як основи стабільного розвитку агропромислового комплексу. Учасники зібрання порушили питання збереження довкілля, поступового переходу сільгоспвиробництва на принципи органічного землеробства, створення на селі обслуговуючих кооперативів, що також сприятиме підвищенню рівня зайнятості сільського населення.

Учасники засідання Громадської ради, що проходило на базі Полтавської державної аграрної академії, також мали нагоду ознайомитися з сучасною науково-публіцистичною, художньою та краєзнавчою літературою, яка експонувалася на виставці-ярмарку “Книги Полтавщини-2012”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.