“Домашній смак” від “Докучаєвських чорноземів”

Варто зазначити: це вже 27-й магазин цієї мережі, що функціонує в Полтавській та Харківській областях. Нагадаємо, що вже працюють торгові точки на Центральному та Київському ринках і магазин по вулиці Жовтневій, 9. В асортименті щойно відкритого супермаркету: хліб і хлібобулочні вироби, печиво, торти, крупи, м’ясо (від нутрій, перепілок до свинини та яловичини), сало, ковбаси й копченості, овочі, фрукти, мед, яйця… Зауважте, усе перераховане виробляється в ТОВ “АПК “Докучаєвські чорноземи” за екологічно чистими технологіями, виготовляється за оригінальними рецептами і за смаком нічим не поступається домашнім стравам. А ще супермаркет пропонує продукцію й інших виробників.

– Зазвичай найбільше смакує споживачам м’ясна продукція, яка схожа на ту, що вироблялася 25–30 років тому, адже для її приготування ми використовуємо тільки натуральну екологічно чисту сировину. А наші хлібобулочні вироби випікаються не конвеєрним методом, а вручну, що надає їм особливого смаку та вигляду. До того ж акцент робимо на продукції власного виробництва, – зазначив виконуючий обов’язки директора ТОВ “Торговий дім “Докучаєвські чорноземи”, що представляє торгову мережу магазинів “Домашній смак”, Михайло Кобченко.

У день відкриття в супермаркеті проводилися різні аукціони та конкурси, відвідувачі також мали нагоду продегустувати різну продукцію. А три перших покупці, ними виявилися Віктор Яровий, Євгенія Чечула та Надія Діденко, отримали ще й подарунки – набори продуктів.

У магазини ТМ “Домашній смак” продукти завозять щодня, тож вони завжди свіжі. Порадують покупців і ціни, адже вони безпосередньо від виробника, повідомила завідуюча магазином Аліна Смородінова. А отже, принцип роботи АПК “Докучаєвські чорноземи” – доставити покупцям екологічно чисту продукцію, яка вирощується на ланах агропромислової компанії та виготовляється переробними підприємствами компанії, – реалізовано на практиці.

aМенеджер Вікторія Буніна, виконуючий обов’язки директора ТОВ “Торговий дім “Докучаєвські чорноземи” Михайло Кобченко, продавець Юлія Склярова.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.