Перспективи комітету мікрорайонів

Зокрема створено дитячий і спортивний майданчики. Члени комітету доклали чимало зусиль, щоб встановити огорожу на стадіоні, придбати обладнання дитячого ігрового комплексу, баскетбольний щит, тенісний стіл, виготовити та встановити лавочки, інформаційний стенд і урни, облаштувати тенісний корт. Тепер сюди приходять багато малюків із бабусями, дідусями й батьками, діти шкільного віку та молодь. Далі було створення чудового міні-парку. З’явився перший у мікрорайоні квітник, прокладено асфальтові доріжки, засіяно газони й посаджено дерева та декоративні кущі. Утримувати територію мікрорайону в належному стані допомагає співпраця з міським центром зайнятості, з яким уже другий рік поспіль комітет “Тріада-21” укладає договори на виконання громадських робіт із благоустрою.

Водночас, маючи велике бажання працювати на користь громади, комітет не мав власного приміщення. З ініціативою збудувати його виступив голова правління ПАТ “Полтавський ГЗК”, депутат обласної ради Віктор Лотоус. Він упродовж багатьох років організаційно і матеріально підтримує “Тріаду-21”. Майже мільйон гривень було виділено з благодійного фонду “Полтавський ГЗК” на реалізацію цього проекту.

І ось днями будівля, споруджена за найвищими екологічними та технологічними стандартами, гостинно відчинила двері перед своїми господарями. З цієї нагоди у мікрорайоні відбулося свято, у якому взяли участь Віктор Лотоус, міський голова Комсомольська Сергій Супрун. Керівник міста зазначив, що відкриття адміністративного будинку – це прекрасна і знакова подія, яка стала можливою завдяки спільним зусиллям міської влади і Полтавського гірничо-збагачувального комбінату.

– Ми намагаємося робити все для того, щоб створити сприятливий клімат для проживання кожного не лише в багатоповерхових будинках нашого міста, а й у мікрорайонах приватної забудови, – наголосив міський голова.

Любов Козел, висловивши щиру подяку спонсорам і міській владі, зазначила, що з появою новобудови робота комітету самоорганізації населення значно покращиться. Відтепер в одній адміністративній будівлі заплановано відкрити аптеку, філію банку, облаштувати актову залу, міні-спортзал, бібліотеку, кімнату для роботи гуртків. Депутати та дільничний міліціонер матимуть можливість здійснювати прийом громадян. На придбання меблів і різноманітної техніки вже виділено кошти з міського бюджету. Не відмовляють у фінансовій допомозі й приватні підприємці.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.